Despre europarlamentare, electorat, români și interese străine

lupul dacicAtunci când la cel mai înalt nivel,  acei care trebuie să respecte și să promoveze interesele naționale, să promoveze idealul reîntregirii, să apere și să conserve identitatea națională, să lupte pentru drepturile și bunăstarea celor mulți fac inversul, nu avem o problemă,  devenim  o problemă și vina deja nu pică peste politicienii trădători de neam și Țară, ci peste fiecare individ, într-un fel sau altul fiecare e părtaș la mascarada de azi.

În căutarea compromiselor pentru diferite sfere, în numele politic-corectului, al drepturilor minorităților azi se încheie parteneriate și înțelegeri cu dușmanii statului român.

Atunci când candidații la europarlamentare văd necesar cedarea masivă de suveranitate în numele consolidării puterii politice și economice ale României, națiunea română mai este tăiată încă o dată până la os. Traseiștii politici se dau drept salvatori ai românismului în timp ce în program și acțiuni au inversul. Culmea este că acești candidați au și fost aleși, în mare parte datorită susținerii multor unioniști de pe ambele maluri ale Prutului. Ba chiar și de unii “naționaliști eurosceptici”. Paradox, asta  avem azi.

Banda lui Iliescu, deasemenea, în loc să stea după gratii sau la canal la munci grele, a fost realeasă masiv și pentru europarlamentare.

Multă vreme am învinuit pentru multe din relele la care suntem supuși de la ’89 încoace pe tot felul de canalii, nu voi da nume că sunt prea multe, ca azi să realizez că o parte din vină, poate nu la fel de mare, dar tot mare, chiar aparține majorității românilor.

Românii azi nu mai sunt români în primul rând. În primul rând ei sunt PSD-iști, PNL-iști, PL-iști, țărăniști, populari, PDL-iști, socialiști, regaliști, dreptiști, stângiști, anarhiști, naționaliști, etcetera. Românii azi nu se mai conduc după principii și valori ci după prismele “ochelarilor” pe care i-au îmbrăcat. Nu ne mai unește nimic, vecinii se urăsc între ei, consătenii se invidiază reciproc, pentru a aduna mai mulți români la un loc pare că doar berea și micii ajută. Jalnică priveliște.

De aceea nu am ieșit la vot, eu și camarazii mei. A participa la această meteahnă a intereselor meschine și străine de România și de români nu este ceva lăudabil. Despre ce fel de voință a poporului poate merge vorba dacă o mână de oameni dețin toate trusturile media, posturi TV, știri radio locale și naționale, ziare locale și naționale, toți acești factori masivi de manipulare în masă sunt în mâinile dușmanilor României.

Despre ce fel de libertate poate fi vorba când resursele Țării sunt vândute pe bani mărunți străinilor, deasemenea, dușmani ai României. Ba chiar de la 1 ianuarie 2014 străinilor le sunt vândute și pământurile, ogoarele, pădurile, tot. Prin scheme dubioase azi sunt cumpărate zeci de mii de hectare de către Ungaria și Federația Rusă. Vă asigur – la nimic bun aceste desproprietăriri nu pot duce pentru neamul românesc.

Despre ce fel de politică monetară și securitate economică poate merge vorba când toate băncile sunt deținute de câțiva indivizi, când datoria externă a României crește lunar chiar dacă ni se prezintă prin diferite grafice că suntem în creștere economică. Cămătarii de ieri de la colțurile străzilor azi au urcat pe cele mai înalte trepte ale societății sărăcind poporul român și împlîndu-l de datorii.
Despre ce fel de bunăstare poate merge vorba dacă aceeași câțiva oameni dețin majoritatea capitalului și afacerilor profitabile din Țară.

Poporul român s-a transformat în electorat, în alegători. A fost distrusă ființa națională de tot. Acum orice luare de poziție e catalogată drept extremism și este marginalizată, dacă nu chiar pedepsită de falsele legi.

Am ajuns azi să ne fie rușine de cine suntem. Cu valori și principii de mici, am întors obrajii după fiecare palmă. Le-am permis străinilor orice moft și ei s-au folosit de asta. Azi suntem guvernați aproape în totalitate nu de români, atât la București cât și la Chișinău.

De unde și până unde am ajuns dintr-un popor onorabil și demn per total, să ne pierdem aceste trăsături de caracter deosebite distinctive și să ne transformăm în niște miorlăiți? Cum a ajuns românul, să împrumute și să-și atribuie trăsături distinctive negative de la țigani? Ori de la ruși, puii ocupanților din Basarabia? Cât de mult trebuie să fii rătăcit de propria-ți identitate ca să te manelizezi, țigănești/țiganizezi? Atât de mult a pătruns în noi râia comunistă că ne-a distrus identitatea cu totul?

Unde sunt românii-exemplu? Tiparele de români puternici, sănătoși, deștepți, citiți și urmați de alți români care iau exemplu, nu există? ȚARA asta piere din lipsă de oameni, oameni exemple, nu din lipsă de programe și partide, parafrazând ce zicea Zelea Codreanu.

Ne-am ridicat din genunchi în ‘89 ca să ne dăm seama că nu putem sta în picioare. Mai rătăciți ca niciodată, în veacul tehnologiilor informaționale extraordinare.

Am ajuns slugi la aproape toți străinii!

Ne-am transformat în niște miorlăiți rătăciți care nu putem lua o decizie clară și responsabilă nici când merge vorba despre viața personală. Miorlăim dincolo-ncoace nefăcând nimic pentru a schimba asta. Ne plângem întruna și găsim permanent scuze și vinovați oriunde numai în noi nu și chiar dacă găsim sursa problemei, preferăm să ne plângem și despre asta mai departe, necăutând nici o soluție și mergând nicăieri. Miorlăim despre politică, despre vinderea țării, despre înalte trădări, despre criminali care nu vor face niciodată pușcărie dar nu facem niciodată nimic concret. Doar miorlăim și scâncim. Bărbații nu fac alegerea dintre două femei. Femeile se vând pentru aparențe.

Sunt curios dacă vreodată în istoria noastră strămoșilor noștri nu le-a convenit ceva și ei s-au adunat, s-au mobilizat și au făcut un … flashmob?! Ori un protest la curtea ocupanților. E ca și cum ai avea cancer și ai lupta împotriva lui cu megafoane și pancarte – e vizibil, aduce simpatie dar nu are nici o noimă.

Politicienii de ieri și de azi vând sângele și averea a generații întregi. Oameni care au comis crime grave rămân pe străzi. Nu le cerem socoteală nici când ne vând pământul de sub picioare! Ne mulțumim cu niște lachei limitați la minte, slabi de caracter fără nici un sentiment partiotic. Trădătorii sunt citați ca exemple, bârfitorii, ignoranții și proștii ne administrează ce-a mai rămas din bucățile de Țară, călcând promisiunile electorale și făcând exact invers la ce au promis! Privim pasiv drama neamului nostru. Am ajuns români-telespectatori fideli ai unui show de prost gust.

Când vom pune piciorul în ușă? Când vom învăța să spunem „AJUNGE!” și să acționăm ca atare? Când ne vom debarasa de această nepăsare acută care ne bântuie sufletele azi?

Unde e românul-exemplu? Românul-alfa, cuceritorul, care știe ce vrea și obține asta prin mijloace onorabile? Românul-puternic, care nu cade în adierea vântului, ca bradul să stea dacă e cazul? Românul-inspirație, care e urmat de generațiile mai mici, admirat și privit cu respect? Românul-citit, care știe de unde vine, unde merge, are o cultură generală, își știe perfect lucrul și și-l îndeplinește cu măiestrie și devotament, permanent dezvoltându-se? Românul-prosper care nu trăiește din împrumut și își permite să ducă o viață sănătoasă și îndestulată? Românul-cuvânt, care nu aruncă vorbe-n vânt și pentru care o promisiune chiar înseamnă ceva. Tot ce zice e adevărat pentru că el nu are nevoie de minciună pentru a se afirma.

Am ajuns să lăsăm trăsăturile țigănești ori rusești să ne caracterizeze! Dacă am fi respectabili, onorabili, puternici, non-vicioși, citiți, prosperi, loiali, exemple din toate punctele de vedere, am putea vorbi și despre ființa noastră națională, ar fi primul pas spre împlinirea scopurilor noastre milenare.

Într-adevăr, poporul român a fost prostit și mințit prin toate mijloacele posibile și imposibile, legale și ilegale. Nu este corect ca cetățenii români care și-au exprimat votul să fie învinovățiți de relele care vor urma. Acești oameni au căzut victime ale propagandei intereselor străine.

Politicienii de ieri și de azi nu par să înțeleagă, sau nu vor, că națiunea este mult mai mult decât suma tuturor locuitorilor, națiunea e străbună, e tare și e nemuritoare, ca mijlocul Carpaților. Ei nu pot înțelege asta pentru că uitându-se la milioanele de români ei nu văd națiunea română ci electoratul care trebuie prostit. Națiunea română e unitatea dintre trecut, prezent și viitor și ea va dăinui în pofida tuturor dușmanilor ei.

Deșteaptă-te române, lucrează-ți pământul, asigură-ți independența financiară, muncește căci un om nu este mai mult decât poate produce. Adună-ți prietenii în jurul tău, produceți împreună, orice, oricât. Schimbați idei, creați conținut, lucrați împreună, organizați-vă căci Țara ne-a fost vândută, noi toți am fost vânduți. Doar devenind indepenenți de acei care se vor stăpâni vom fi liberi, vom putea renaște spiritual, vom crea legături puternice între noi și atunci nu vom mai putea fi prostiți. Închide televizorul, citește, nu bea alcool, nu fuma, fii mai puternic în fiecare zi nu invers. Fă copii, educă-i bine și vom fi bine.

tricolorul romanesc

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*
Website