Republica Cacealma și integrarea în minciună

revolta tinerilor împotriva regimului comunist

Revolta tinerilor împotriva regimului comunist

           Începând cu alegerile de la 29 iulie 2009, asistăm tacit la cel mai de prost gust spectacol de la existența Republicii Moldova. Alianța pentru Integrare Europeană, construită pe o minciună ordinară, toți exponenții Alianței știind de la formare că Republica Moldova nu se va integra ca stat în Uniunea Europeană niciodată, și-a început activitatea prin reformarea schemelor comuniste de sărăcire a populației. Asta o fi avut ei în vedere când urlau din toți bojocii lozincile anticomuniste.
Moldova fără comuniști, încrederea oamenilor, speranțele la o viață mai bună, că dreptatea va triumfa, că ticăloșenia și acei care au sărăcit oamenii vor sta unde le este locul – la pușcărie s-au dovedit a fi iluzii deșarte șterse cu batjocură una după alta. Având în mâinele lor parlamentul, guvernul, ministerele, presa, structurile de ordine, miliarde, arme și muniție și o populație inertă, au înțeles că pot face orice pentru propria bunăstare și putere și asta au făcut.

Tineri dau foc pozei lui Voronin, 2009

Tineri dau foc pozei lui Voronin, 2009

Au scuipat peste tot. Au spălat sângele vărsat la 7 aprilie cu apă cu hlor, lăsând în mister toate torturile, torționarii care până ieri băgau în anusuri la tineri bastoane și dezbrăcau fete, erau avansați în grad și funcții. Acei care promiteau Moldova fără comuniști moșteneau cu succes schemele comuniștilor de sărăcire și furt a RîMî, mai mult decât atât, au vândut tot ce era al statului pe bani mărunți dușmanului de moarte. Au fluturat steagul UE de fiecare dată când au dat-o în bară știind că prostimea oricum vor închide ochii și-i vor vota că-s ieuropeni. Au mers peste cadavre. Au desemnat judecători și procurori, polițiști și uceastkovîie pe criterii politice. Au corupt și mai mult ceea ce era deja putred de corupt. Au păstrat 4 din 5 posturi în limba rusă cu >87% vorbitori de română. 

Polițiști maltratând un protestatar, 7 aprilie 2009

Polițiști maltratând un protestatar, 7 aprilie 2009

Au trecut 5 ani și Alianța pentru Integrare Europeană s-a transformat în Alianța pentru o Moldovă Europeană formată din fostul comunist Marian Lupu (de parcă există foști comuniști), securistul Dumitru Diacov (șeful TASS România, agenția folosită de ruși ca acoperire pentru spionii săi) , Vladimir Plahotniuc (mafiot, căutat în mai multe state europene), Vladimir Filat (contrabandist, apropiat de clanul Lucinschi), Iurie Leancă(securist, lucrător al corpului diplomatic al URSS la București) și comunistul Vladimir Voronin (agent KGB, coordona cu înăbușirea renașterii naționale din RSS Moldovenească la 1987-1989), alianță care deja nu se mai integrează în UE(de parcă se integra vreodată).

Proprietarii Republicii Moldova "servind" poporul

Proprietarii Republicii Moldova „servind” poporul

Ce e de făcut? În primul rând, trebuie să ne protejăm de acest leviatan. Cu noile modificări la Legea cu privire la asociaţiile obşteşti, Legea privind Serviciul de Informaţii şi Securitate, Legea privind contracararea activităţii extremiste, fiecare cetățean al Republicii Moldova care contestă existența națiunii moldovenești, a limbii moldovenești dar și face careva acțiuni(chiar și pașnice) pentru eliminarea consecințelor pactului Ribbentrop – Molotov cade sub incidență penală și dezleagă mâinile Sericiul de Informații și Securitate pentru orice acțiune împotrivă, de la confiscare de bunuri la privațiune de libertate,  perchiziții și scotocire prin calculatoare.

Orice ai face, rămâi anonim!

Orice ai face, rămâi anonim!

Orice activitate ați desfășura, fiți prudenți. Nu purtați haine care v-ar atașa la grupurile sau organizațiile din care faceți parte. Intrați în anonimat, astfel veți fi mai utili cauzei și veți avea mai multe posibilități. Conectați-vă la internet prin proxy, setați parolă la Hard disk-ul calculatorului și nu păstrați acasă materiale naționaliste, ele pot și vor fi folosite pentru a vă fabrica dosare penale. Dosarele penale deja au început împotriva mai multor naționaliști și asociații obștești, nu le oferiți șansa de a vă încătușa.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*
Website