Anatol Mătăsaru condamnat la doi ani cu suspendare

Anatol matasaru procuraturahttp://oroles.euAnatol Mătăsaru, una dintre multele victime ale comuniștilor din 2009, cetățean curajos persecutat permanent de către autorități, atât acele comuniste cât și actuale declarate „pro-europene”, dar care cu nimic bun nu se diferențiază de „colegii” lor comuniști, a fost condamnat la 2 ani cu suspendare de către magistraţii Judecătoriei sectorului Râşcani, Chișinău. Mătăsaru este învinuit de huliganism, după ce a protestat în fața Procuraturii cu o compoziție în formă de falus, care avea lipită poza comunistului Marian Lupu, președintele Partidului Democrat. Anatol va contesta această sentință în instanța superioară.

Porcul de coloradoAnatol Mătăsaru este unul dintre puținii români moldoveni căruia nu îi este frică să protesteze. În primăvara anului 2014, a protestat în fața ambasadei Federației Ruse cu un porc colorat în culorile gândacului de colorado, „porcul de colorado”, simbolizând ocupantul rus și retorica expansionistă a Moscovei, care folosește panglicile bicolore negru-oranj ca pe un instrument propagandistic.

Porc procuror coruptÎn timp ce conducerea Republicii Moldova calcă pe capete în goana avidă după putere și bunăstare din contul cetățenilor și normelor de drept, oamenii simpli sunt persecutați chiar și pentru că protestează împotriva fărădelegii. Unioniștilor li se fabrică dosare penale pentru simplul fapt că cer eliminarea consecințelor pactului criminal Ribbentrop – Molotov. Oamenilor care fiind la limita sărăciei, au luat credite pentru a încerca să supraviețuiască, li se măresc ratele dobânzii. Reprezentanți ai legii, miniștri  și judecători, dați în urmărire generală în mai multe state europene și nu doar, sărăcesc populația, îi elimină fizic pe cei incomozi, îi corup pe coruptibili, închinând Republica treptat Moscovei.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*
Website