Ryanair va lansa bilete de avion ieftine spre SUA

avion-ryanair

Cel mai mare operator de transport european aerian low-cost Ryanair (RYAOF) intenționează să lanseze bilete de avion ieftine transatlantice până în 2020.

Compania aeriană se afla în discuții cu producătorii de avioane de cursă lungă. În cazul în care se asigură cu aeronave – probabil oferite de Boeing (BA) și Airbus (EADSF) – Ryanair intenționează să ofere zboruri low-cost din Europa în 14 orașe americane.

„Consumatorii europeni doresc prețuri mai mici la bilete de avion în SUA și același lucru îl doresc americanii care vin în Europa”, a declarat șeful comunicații RYAOF, Robin Kiely. „O  vedem drept o dezvoltare logică pe piața europeană.”

Prețul la biletele low-cost va începe de la 15 dolari (14 euro). Totuși pasagerii vor fi obligați să plătească mult mai mult decât acest preț.

Taxele de pasageri adaugă aproximativ 200 de dolari pentru un zbor din Marea Britanie în Statele Unite și sunt alte taxe adiționale practicate de compania aeriană, cum ar fi taxele pentru bagaje sau rezervarea unui loc.

Ca și alți transportatori low-cost, Ryanair are profituri suplimentare la tarifarea pentru serviciile pasagerilor care nu sunt incluse în prețul biletului.

Compania aeriană irlandeză planifică de mult timp zboruri cu prețuri mici în SUA, dar nu este prima care vede în asta o oportunitate de dezvoltare. Norwegian Air a lansat un serviciu low-cost în luna mai 2014.

Luna trecută compania aeriană franceză La Compagnie a dezvăluit planurile pentru zboruri de afaceri ieftine din New York spre Londra. La 2.200 dolari cum e la American Airlines (AAD) și Air France (AFLYY), oferta se subminează major, cu mai mult de jumătate de preț.

Totuși, au fost multe încercări nereușite de a organiza zboruri la prețuri mici peste ocean. Trei operatori aerieni de clasa business – Eos Airlines, MAXjet și Silverjet – au eșuat până în 2008. Un al patrulea, L’Avion a fost vândut către British Airways.

Bilete de avion la preț redus puteți comanda folosind portalul companiei Explore Travel – www.zbor.md. Au cele mai bune oferte și suport tehnic din Republica Moldova.

Mai multe informații despre Ryanair.

logo-zbormd

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*
Website