Platforma civică „Demnitate și Adevăr” și lupta cu mafia

Că tot este bântuit online-ul pruto-nistrean de chemări patriotice de mobilizare generală în lupta împotriva acelor specimene care au ocupat Republica Moldova, Societatea Oroles” are câteva întrebări către reprezentanții platformei „Demnitate și Adevăr”:

  •  Știu oare cei din DA ce categorii de oamenii au participat la protestele lor?
  • Cum au de gând să lupte cu mafia(sculele Moscovei) care are majoritate parlamentară, guvern, forțe de ordine, armată și aproape toți banii produși între Prut și Nistru?
  • La protestul din 3 mai au pus câteva ultimatumuri, nimic din ce au cerut nu a fost îndeplinit, de ce nu și-au onorat promisiunile(proteste non-stop, grevă generală, încercuirea clădirilor guvernamentale cu corturi)? Dacă nu și-au respectat promisiunile atunci, de ce le-ar respecta de acum încolo? Prin ce se deosebește DA de politicienii mincinoși care își încalcă promisiunile?
  • În Republica Moldova, dacă nu lucrezi, nu ai cum supraviețui. În caz că se va decide organizarea protestelor non-stop, cum platforma DA are de gând să țină oamenii în piață când prețurile la serviciile comunale, produse alimentare, etc sunt atât de mari? Cum vor protesta oamenii fără nici o sursă de existență?
  • Cum au de gând să lupte împotriva corupției, să reformeze instituțiile de drept? Declară că vor întoarce Republica Moldova pe făgașul integrării europene, ori asta este o minciună grosolană – Republica Moldova nu se va integra în Uniunea Europeană niciodată, asta o știu și cei din DA, și cei din APME(Alianța Pentru o Moldovă Europeană), opoziția, toți cu excepția celor naivi sau proști.
  • De ce sus-menționații luptă împotriva unioniștilor și nu împreună cu ei? De ce se deformează mesajul reunirii cu lozinci inventate de bolșevici și preluate de agrarieni în 1994, asemeni „unire, moldoveni”?
  • De ce cei prezenți la protestul din 3 mai 2015 și alți cetățeni au primit mesaje semnate de Platforma „DA” în care oamenii erau descurajați de a merge la marșul „16 mai uniți”? De ce nu au încurajat oamenii să iasă la acest marș în care s-au scandat poate mai multe lozinci împotriva hoților și corupților decât pro reunire?
  • De ce postul de televiziune JurnalTV speriau oamenii cu ciocniri sângeroase la marșul de la 16 mai?
  • Unde au văzut reprezentanții platformei ca infractorii(politicienii) cu influență în toate sferele dintr-un stat să meargă la pușcărie de bună voie?

Până nu vom primi răspunsuri clare la aceste câteva întrebări, Societatea „Oroles” recomandă precauție maximă, pentru a nu deveni masă de manevră în mâinile platformei DA.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

2 thoughts on “Platforma civică „Demnitate și Adevăr” și lupta cu mafia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*
Website