Replicile Platformei „DA” la întrebările „OROLES”

Articolul Platforma civică „Demnitate și Adevăr” și lupta cu mafia impregnat cu întrebări legitime, din punctul nostru de vedere, postat câteva zile în urmă, a stârnit anumite reacții ale societății civile dar și ale membrilor din Platforma Civică „DA”. În timp ce cunoscuți patrioți români, unioniști, neșantajabili, au dat mai departe aceste întrebări, fondatorii și susținătorii „DA” au catalogat întrebările drept „amalgam de întrebări fără sens”, „întrebări de miss moldova”, „întrebări puse de rătăciți pe lună”, „aberații”, „ниже плинтуса”, iar membrii Societății „OROLES” numiți „babanii, slugi de lux, dihori de soi”, „oroles-uri suspecte”.
demnitate si adevar

demnitate si adevar

lupta cu mafia

jos mafianicolae josanFondatorii „DA” învinuiesc Societatea „OROLES” că ar fi sluga mizeriilor de la guvernare în timp ce membrii săi fondatori au fost și poate încă sunt la cheremul lui Plahotniuc, în persoana lui Igor Boțan, care a lucrat drept prezentator la Publika TV, apoi la TV7, care ne „încânta” cu ode aduse pușcăriabilului Plahotniuc:
„Există un politician care îşi face carieră politcă cu mare grijă, care a scris o scrisoare, prin care se angaja că nu va vota şi s-a ţinut de cuvânt. Acest exemplu este grăitor: că Vlad Plahotniuc, este un politician care se ţine de cuvânt şi este consecvent, pe când ceilalţi nu”, a spus analistul politic Igor Boţan, la emisiunea Fabrika.

Alt membru este Alexei Tulbure, în poza de mai jos alături de sculele moscovite, susținători ai războiului dus de Rusia împotriva Ucrainei:tulbure grigorciuk

stop russian agression putin ocupant

 

Considerăm că reacția adecvată a Platformei „DA” era să răspundă la întrebările noastre, dacă tot pretind că vor să unească toate forțele sănătoase din Republica Moldova. Reacția lor e acea pe care o vedeți mai sus. Dezaprobăm categoric asemenea comportament din partea unei platforme declarată civică, replicile lor le catalogăm drept inadecvate și le urăm succes în alegerea reprezentanților și formatorilor săi de opinii, din punctul nostru de vedere, chiar au nevoie, ori personalitățile folosite de „DA” pentru „lupta cu mafia”, sunt puțin potrivite.

Societatea „OROLES” 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

One thought on “Replicile Platformei „DA” la întrebările „OROLES”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*
Website